Replay Jeans på Udsalg

Replay er et italiensk denim-mærke som laver lækre jeans til kvinder og mænd. Prisen er i den høje ende, og derfor er det oplagt at shoppe Replay jeans på tilbud, for hvis du kan finde deres jeans på udsalg får du pludseligt et par super lækre jeans til under en tusse.

Replay's jeans til damer har en pasform som er god til de lidt mere petit kvinder, men selv her skal vi danske damer ofte en størrelse op, netop fordi det er et italiensk mærke. Så længe man er opmærksom på det, er det ikke noget problem at shoppe jeans hos Replay.

Størrelsen på Replay's jeans til mænd svarer meget godt overens med de mange skandinaviske mærker, så som mand skal du bare købe din almindelige størrelse - er du i tvivl bør du dog gå en størrelse op, det er trods alt et italiensk mærke.

Replay har lavet lækre jeans siden 1978 og de er kun blevet dygtigere med tiden, hvilket betyder at hvis du køber et par jeans fra dem får du et par gennemarbejdede jeans med gode detaljer og i en rigtig god kvalitet. Købt på udsalg får du til og med også et par jeans til en god pris!

Vi har på nuværende tidspunkt 61 par jeans fra Replay med minimum 10% rabat

1 2