Pepe Jeans på Udsalg

Pepe er et lidt ukendt brand i Danmark, hvilket er en skam, for udover jeans af god kvalitet har de også mange gode i historier i ærmet. Hvem tror du f.eks. gav Kate Moss hendes første reklame job? Jo, det var Pepe Jeans. Og hvor mange andre mærker kan prale med at de blev til under broen på Portobello Road tilbage i 1973? Og nu bliver solgt i mere end 60 lande?

Pepe Jeans er kvalitet i mere end én forstand. De forstår at producere lækre jeans til kvinder, ligegyldigt om det er jeans med høj talje, jeans med bootcut eller et par skinny jeans man leder efter - Pepe har det, i en fin kvalitet.

De producerer også masser af jeans til mænd og udover de klassiske 5-lomme jeans med lige ben kan du også tit finde et par sorte jeans i deres kollektion til mænd.

Prismæssigt ligger Pepe Jeans lunt i svinget og selvom de er dyrere end et par jeans fra Jack & Jones, gør hyppige tilbud og udsalg den helt store forskel. Med helt op til 70% rabat, når du handler online i en webshop, kan du altså virkeligt gøre dig et køb og f.eks. ofte finde jeans fra Pepe til 179,-

Vi har på nuværende tidspunkt 78 par jeans fra Pepe Jeans med minimum 10% rabat

1 2