7 for all Mankind Jeans på Udsalg

7 for all mankind laver jeans. Punktum. Og de er pokkes gode til det. De startede med at lave jeans til kvinder og én af de ting som adskiller 7 for all Mankind fra så mange andre jeans-firmaer er, at de har en size-guide på deres website. Og ikke bare en almindelige tabel, hvor X cm om taljen svarer til størrelse 29 - nej, en udførlig guide hvor du kan se præcist hvor høj taljen er, hvor brede buksebenene er for neden, hvor lang indersømmen er og hvilken kropsfacon modellen er skabt til.
Derfor er 7 for all Mankind sådan et pokkers populært denim-brand i USA, hor de fleste kvinder med pengepungen i orden har et par af deres jeans i skabet.

Og netop det med at have pengepungen i orden er egentligt 7 for all Mankind's største udfordring her i København og resten af Danmark - prisen på deres jeans starter ved 1600-1700 kr og det er vi danskere sjældent villige til at give for et par jeans. Derfor er det så fedt at købe 7 for all Mankind på udsalg - det bliver aldrig til et par billige jeans, men købt på tilbud er de pludseligt til at komme i nærheden af og hvis man tilmeld køber dem online behøver man ikke at gå uden for en dør.

Vi har på nuværende tidspunkt 166 par jeans fra 7 for all Mankind med minimum 10% rabat

1 2 3