Levi's Jeans på Udsalg

Levi's - det bliver næppe mere ikonisk inden for jeans, eller cowboybukser, som vi engang yndede at kalde dem her i Danmark. Firmaet bag, Levi Strauss & Co. blev skabt i 1853 og 20 år efter havde de fået patent på at skabe arbejdsbukser i denim stof - de første "blue jeans". I dag er der stort set ikke et brand der ikke har jeans med i deres sortiment, men Levi's var altså de første og i mange år også de største. I dag er de stadig et kæmpe firma med op imod 20.000 ansatte.

Levis har et kæmpe udvalg i enginereed jeans, de fleste af dem blå, men også enkelte i fx grå eller sort. De er især kendt for modellerne 501, 504 og 511, og deres jeans kommer i både regular fit, slim fit, taper fit og naturligvis både til mænd og kvinder.

Levi's er næsten ikke til at slide op, og derfor er deres priser faktisk også utroligt rimelige. De fleste af deres jeans koster under 1.000 kr., og når der så samtidig er så mange modeller at du næsten altid kan finde en god del af dem på tilbud eller endda udsalg, så er der for alvor mulighed for at få fyldt skabet op med super fede Levi's jeans. Du bør, som altid, handle online hvis det er muligt, for det er helt klart på diverse danske webshops at du finder de bedste Levi's priser.

Vi har på nuværende tidspunkt 223 par jeans fra Levi's med minimum 10% rabat

1 2 3 4