Lee Jeans på Udsalg

Leder du efter kvalitetsjeans er jeans fra Lee et rigtig god bud. Mærket blev stiftet i Kansas i 1889 og de har altså mere end 100 års erfaring i at lave gode jeans til mænd og kvinder.

Når du køber et par jeans fra Lee ved du, at de ikke kommer til at gå i syningen, at stoffet er slidstærkt, men lækkert at røre ved og at du overordnet set bare har købt et par kvalitets-jeans.

Som mange andre jeans-mærker giver Lee deres modeller navne og en af de mere populære modeller for tiden er 'Lee scarlett jeans' som er et par lækre skinny fit jeans til kvinder som fås i et væld af farver, herunder hvid, klassisk blå, sort og grå blå. Også Lee's Marion Straight model er populær - det er par lækre jeans til kvinder med smalle, men ikke super stramme ben, normal talje og igen i et væld af farver. Både Scarlett og Marion Straight er et par moderne jeans, som kan bruges til hverdag og fest - dress dem ned med sneakers eller op med et par lækre stiletter. Netop fordi både Lee Scarlett jeans og Lee Marion Straight er et par populære modeller er de ikke så tit på udsalg, men hvis du køber dem online kan du ofte spare omkring 15% så i stedet for at give 800,- kan du finde dem til 650,- og det er da også en besparelse der er værd at tage med.

I 1996 stiftede Lee National Denim Day i forbindelse med brystkræftmåneden og i denne måned går en del af deres salg til forskning i brystkræft.

Vi har på nuværende tidspunkt 30 par jeans fra Lee med minimum 10% rabat