Cheap Monday Jeans på Udsalg

I 2004 ramte det svenske denim-brand Cheap Monday markedet. Cheap Monday formåede at skabe sig en plads mellem alle de andre brands der designer jeans og bukser, fordi de var et alternativ lidt-for-dyre jeans men i samme gode kvalitet og lækre design.

Cheap Monday har en fast kollektion af jeans som de producerer året rundt til mænd og kvinder, men derudover har de også tre sæsonbetonede mini-kollektioner hvor de sender specifikke styles på gaden som kun kan fås indtil lageret er udsolgt.

Cheap Monday's jeans til kvinder har navne som 'Thight' eller 'Dropped' og navnet hentyder til jeans'nes style - dropped har f.eks. medium lav talje og afslappet pasform mens 'Tight' er slimfit. De forskellige jeans modeller fås i et væld af farver, der er klassisk blå denim, sort denim, mønstrede jeans, you name it, du kan få præcist det du leder efter hvis du køber jeans hos Cheap Monday!

I de senere år har Cheap Monday udvidet sortiment så du nu også kan få f.eks. Cheap Monday briller eller en Cheap Monday sweatshirt.

Vi har på nuværende tidspunkt 49 par jeans fra Cheap Monday med minimum 10% rabat